HARSONIC ® ÉS A TEHER HAJÓZÁS

A Harsonic ® termékek biztositják a karbantartás és az üzemeltetés költségeinek drasztikus csökkentését.

Termékeinket  ezen iparágra fejlesztettük ki.Mint .


     HűTőBOXOK VÉDELME 
     HAJÓCSAVAROK VÉDELME 
     üZEMANYAG , VÍZ ÉS EGYÉB TARTÁLYOK VÉDELME
     A HAJÓTEST VÉDELME
     OFFSHORE

HARSONIC ® ÉS A HűTőRENDSZEREK

A tengeri és a folyami hajóknál is nagyon fontos a 100% tökéletes hűtés. Mint tudjuk ehhez  a tenger vagy a folyó vizét használjuk. Ez a víz egyenesen a hűtőrendszerben cirkulál ami nem más mint egy csőrendszer, így a felszivattyúzot víz rengetek mikroorganizmust baktériumot és egyeb szennyeződést tartalmaz. Ez a szennyeződés megtapad a rendszerben és csak szaporodik növekedik .Ezáltal a hűtés veszt a teljesítményéből és ez alkatrész vagy akár az egész rendszer meghibásodásához vezet .

Leggyakraban vegyi úton  /KLOR- SAV/ válnak meg e szennyeződéstől . De ez csak részleges és nem örökös megoldás mivel a rendszer állandó cirkulációban van és ujra  friss vizet szív fel ami ugyanúgy szennyezet. Ujra és újra lerakodás keletkezik és / BIOFILM / réteg jön létre amely a legjobb tápalap a kórokozók ,baktériumok algák részére. Ezek elszaporodása a rendszer meghibásodásához vezetnek , nem marad más mint a hajó szárazdokkba való kiemelése és a teljes rendszer kitakaritása vagy cseréje ami óriási anyagi kiadást jelent.

 

Harsonic termékünk a nap 24 orájában minimális fogyasztás mellet védi a hűtőrendszereket. 

1,HARSONIC ® termékünkkel javul és emelkedik a hűtőrendszer teljesitménye és megbizhatósága.

2,HARSONIC ® termékünkkel csökken a karbantartás intervalluma és kevesebb az anyagi kiadás.

3,HARSONIC ® termékünk környezetbarát ,nincs hatással más elektromos berendezésekre .

HARSONIC ® HAJÓCSAVAR

 ELőTTE                                                                                                                 UTÁNNA HARSONIC ®

Tehát a hajocsavar védelme épp oly fontos mint maga a hajótesté. A hajócsavar elhanyagolása hasonló mintha autónkal lyukas abroncsal közlekednénk.Minden eggyes hajócsavarnak adott a felülete ha ezt elhanyagoljuk és lerakodás képződik rajta megnövekszik a hajócsavar felülete és így hajónk veszt a  teljesitményéből

 

HARSONIC ® ÉS AZ üZEMANYAG TARTÁLY

Mint tudjuk a teherhajóknál az óriási mennyiségű üzemanyag állandó nagy forróságnak van kitéve .Ez azt eredményezi, hogy / KÁTRANYOS AGLOMERÁCCIO/ keletkezik amitől  az üzemanyagban található szilárd részecskék összeállnak Az így keletkező és egyre csak növekedő szennyeződés lerakodáshoz vezethet kárositja a szűrőberendezéseket és akár a motor befecskendező  rendszer  /injektor/   meghibásodásához vezethet.

A szűrők által felfogott szennyeződés 90% organikus anyag ami az olajakból üzmanyagból rakódik le.Itt nem segít ha BIOCIDOT alkalmazunk mivel az nem bontja le ezeket a részecskéket és korrozió hatású.Ez nagyon csökkenti a befecskendezők / INJEKTOROK/ és maga az üzemanyag rendszer élettartamát is.Az üzemanyag tartályban állandó kondenzáció van a meleg üzemanyagtól és ez lecsapódáshoz vezet, így az üzemanyagtartály  falán található /BIOFILM/ réteg  belekerül a rendszerbe. Mint tudjuk e /BIOFILM/ réteg a kórokozók ,baktériumok és más számos kártevő részére a legjobb tápterület.  A tengeri és folyami hajózásban átlagossan 400 motoróra után a szűrőberendezések cserére szorulnak holott 1000 vagy több órára vannak tervezve.

 

A legfontossab és a legegyszerűbb megoldás ha nem engedjük ,  hogy /BIOFILM/ réteg, lerakódás ,algásodás keletkezzen.Ezen területen termékünk  élenjáro.

 A Harsonic ® ELőNYEI
     1, NINCS MOTORERő CSöKKENÉS
     2, KEVESEBB KIBOCSÁTOTT CO ÉS GÁZOK
     3,MEGHOSSZABBITJA A SZűRőBERENDEZESEK ÉLETTARTAMÁT 
     4, MEGSZüNTETI A LERAKODÁST AZ üZEMANYAG RENDSZERBEN.
     5, KöRNYEZETBARÁT.HARSONIC ® A HAJÓTEST VÉDELME


A hajózásban az egyik és talán a legnagyobb probléma az ALGÁSODÁS,LERAKÓDÁS, VIZKöVESEDÉS KüLöMBöZő CSIGÁK , KAGYLÓK LERAKODÁSA

A lerakódás mindig egy nyálka szerű réteggel úgynevezet /BIOFILM/ réteggel kezdődik .Ez a réteg kiváló tápterület a külömböző algáknak és egyéb élőlények megtapadásához és szaporodásához.

Oriási plussz sújt ,hatalmas fékező erőt jelent ez , és nem utolsó sorban a korrózió elindulása is ide vezethető vissza , mivel megbomlik a hajótest algavédelme .

HARSONIC ® Termékeink a kezdetleges BIOFILM kialakulását  akadályozza meg.A már meglévő lerakódásokat is eltávolítja . Igy többet már nem kell száraz dokkba emelni a hajót . Nem kell évente ujra tisztítani és ujra kezelni a hajó- testet.

HARSONIC ® A TENGERI LÉTESÍTMÉNYEK ÉS TENGERI ÉPITMÉNYEK

 HARSONIC ®Termékeink tökéletes védelmet nyújtanak a víz alatti épitmények, talpazatok területén is. Hatékonyabb és környezet kimélőbb mint az ionizálásos vagy a katódos eljárás.

Nincs szügség évente búvárok bevetésére a tisztitáshoz ami oriási összegeket emészt fel.

A HARSONIC ®  Egyszeri és örökös megoldás , ártalmatlan a emberekre és a környezetre . 

Notice: Undefined variable: footer in /home/html/donaumarine.com/public_html/index.php on line 336