HARSONIC ® A HAJÓZÁSBAN

 


3 Külömböző Harsonic ® berendezéseket forgalmazunk amit a hajózáshoz terveztek.

  

    1, Harsonic ® a hajótest védelmére algásodás és más lerakodások ellen.
    2,
Harsonic ® a hajócsavar algásodása és más lerakódások elleni védelme.
   
3, Harsonic ® a víz és üzemanyag tartályok tisztán tartására.


Köztudott ,hogy a hajó testen nagyon könnyen algásodás jön létre,kagylok lepik el ,vizkő rakódik le,korozió keletkezik mivel álandó szennyezet víz éri a hajótestet.

                                                                  MIT IS EREDMÉNYEZ EZ ?
NAGYOBB LESSZ AZ ÚSZÓ FELüLET ELLENÁLÁSA EZÉRT Nő AZ üZEMANYAG  FOGYASZTÁS AKÁR 20-30% IS

 A
Harsonic ® a kezdetleges lerakódást akadályozza meg az úgy nevezett BIO FILM kialakulását .Amelyröl tudjuk ,hogy az algák  csigák kagylok és más élőlények
kedvenc tápterülete.Ez a lerakodás az idő előrehaladtával csak vastagodik és növekedik .Elkerülhetetlené válik a hajó száraz dokba való kiemelése és ujra kezelése algasodás ellen, Ami nem kis költségekell jár /magasnyomásu víz tisztíttás a károsodott réteg eltávolitása majd ujra kezelése és ujra vízre helyezni a hajót. Ez eggy 9-10 láb hoszú hajónál elérheti a 2,000-3,000 € költséget.is.

Tudjuk ,hogy a hajócsigán a  leg kisseb lerakodás vagy korozió is vibráciohoz /majd alkatrész hibához/ vezethet , kényelmetlené és nehezen irányithatóvá vállik a hajó.

 

ELőTTE                                   UTÁNNA

Tehát a hajócsavar védelme épp olyan fontos mint maga a hajó testé. A hajócsavar elhanyagolása hasonlo mintha autónkal lyukas abroncsal közlekednénk. Minden eggyes hajócsavarnak adott a felülete ha ezt elhanyagoljuk és lerakódás képződik rajta megnövekszik a hajócsavar felülete és igy hajónk veszt a  teljesitményéből. 
Külön típust kinálunk direkt hajtású motorokhoz  és külön a Z hajtású motorokhoz  mint az  Alpha , Bravo és  Volvo Z .

Termékünk az üzemanyag tartály védelmét is tökéletessen ellátja.Tudjuk , hogy az üzemanyag tartályban keletkezett lerakódás nagy károkat tud okozni és akár motor cseréhez is vezethet . Ezért az üzemanyag tartály tisztán tartása nagyon fontos!


Rengeteg gyárto kinál többfajta adalékot  és ugynevezett /tisztito adalékot/ amelyek bizonyos réteggel /BIOFILM RETEG/  vonják be az adott területet.. Még több lerakodás még több réteg még nagyobb tápterület a kórokozóknak . 

MIt tehetünk ?
Mi a megoldás ?

Harsonic ® .

A válasz egyszerű és kézenfekvő. Szüntesük meg a lerakódást és kerüljük el , hogy tápterületet nyujtsunk a baktériumoknak ,kórokozóknak .  Erre fejlesztettük ki Harsonic ® .termékünket

 

A Harsonic ® Tulajdonságai és előnyei .

   
1,
Egyedülálló, szabadalmaztatott rendszer :

     Harsonic ® az egyetlen eszköz a piacon,amely egy LCD kijelzővel is elvan látva , minden informáciot saját memoriában raktároz el .  Így informálva vagyunk akár az áram kimaradásról és nyomon követhetjük az egyes intervallumokat .
    

  2,  Titkos HS technologia.

      Harsonic ® termékünk  HS technologiával van ellátva amely sokkal erősseb és hatékonyabb ultrahangos hullámot képes elô álltani.

  3, Power Master Battery  :

     Harsonic ® termékünk inteligens P.M.B.rendszerrel van ellátva ,amely az akumlátort / táp / is figyeli és értesítt ha túl kicsi a feszültség a tápunkba. Így elkerülhető a véletlen szerű kikapcsolás.


  4,  
Harsonic ® termékünk polarizácios védelemmel is elvan látva így nem fordulhat elő a helytelen beüzemelés.  


   5, 
Harsonic ® termékünk az egyetlen tökéletes védelmet nyújtó termék az algás lerakodás a /BIOFILM/ és más kártevők megtapadása ellen , legyen szó hajótestről , hajócsavarrol , tartályokrol.


  6, 
Harsonic ® termékünk használatával garantáljuk , hogy megszűnik az évente nem kis anyagiakat felemésztő hajótest ujra kezelése /ANTIFOULING-ALGÁSODÁS ELLENI VÉDELEM/


   
7, Harsonic ® termékünk 30% erôsseb és hatékonyabb a piacon fellelhető konkurens termékekhez képest.


   8, 
Harsonic ® termékünk EMC minősitéssel rendelkezik így nem káros sem a környezetre sem az éllőlényekre          12
V   tápegységről müködik ,nem zavar más ultrahangos készüléket , sem radart .


 

 

 

Notice: Undefined variable: footer in /home/html/donaumarine.com/public_html/index.php on line 336