HARSONIC ® az Agrokultúrában és Aquakulturában

 

 

HARSONIC® termékünk csak egyszeri befektetést igényel nem jár plussz  rejtet költséggel. Termékünk azonnali megtakarítást jelent ,csökken a vegyszerekre , gyogyszerekre és a karbantartásra forditando összeg.HARSONIC® Csőrendszerekhez és Tartályakhoz.

1, HARSONIC® Termékeink megakadályozzák a csövek ,szurok , telepek dugulását és véd a korrozio ellen.

HARSONIC® termékeinkkel minimálisra csökken a gyogyszerek es vegyszerek használata. Megszűnik a fertőzötT viz.

HARSONIC® termékeink meggátolják hogy / BIOFILM / , lerakodás ,vizkövesedés keletkezzen,a már meglévőt eltávolitja


 
Biofilm bárhol előfordulhat ahol viz halmozodik fel  .Ez a  nyálkás réteg baktériumok hatására alakul ki.A  Biofilm baktériumok táplálékforrása , de főleg védelmet nyújt mindenféle baktériumnak Az . iparban a  biofilm kialakulása oriási problémákat okoz  , mivel  a lerakodás eltömi a  csöveket, klumpa szűrőket , es korroziot hoz létre .

Az élelmiszeriparban és a mezőgazdaságban ,az erős bakteriális fertőzés nem mindig oldhato meg  vegyi úton. .  A biofilmben fellelhető baktériumok  , mint például az E.coli spp , Salmonella spp , Enterococcen spp , Pseudomonas spp , Legionella spp stb .... nagyobb az ellenállásuk a detergensek és fertőtlenítéssel szemben.Ultrahang es HS technologia kombinácioval megszüntethető és elpusztithato a BIOFILM,és a  fehérjeláncok szétroncsolása ultrahanggal.E technologia segitségével állovizekben is eredményes a termékünk. Ez a termék szagtalan,nem  változtat a viz izén és nem hoz létre korroziot mint más  VEGYSZERES modszer.

HARSONIC®Termékünk beüzemelése nagyon egyszerű és nincs plusz, rejtett költség.Notice: Undefined variable: footer in /home/html/donaumarine.com/public_html/index.php on line 336