HARSONIC ® AZ IPARBAN

 

                      Szűrők        Víztartályok        Hűtőboxok     Szűrőrendszerek    Kanalizaciók    


A vízben rengeteg szennyeződés található.


A vizben sok baktérium ,klór,só,kén van ugyanígy oldott állagú gázok mint oxigen , széndioxid és nem utolsó sorban nehézfém találhato.Ezek a szennyeződések rengeteg probléma okozói mint a vizkőlerakódás , mészlerakódás , korrózió ez baktérium szaporodáshoz vezethet. 

MIKROORGANIZMUSOK.

Tudjuk,hogy baktériumok és más patogén organizmusok vannak jelen az egész környezetünkben. Ezek gyakran megtalálhatóak hűtőtornyok vizében is. Mivel a hűtőtornyok nyitott recirkulációs rendszert alkalmaznak . Igy a levegőből a vízbe kerülnek.  A mikroorganizmusok gyorsan szaporodnak , ha tápterületük biztositott .Ez eggy sor problema okozoja lehet. Mint peldául  a pH érték csökkenése, a hőmérséklet emelkedése . Ez a tápanyag-tartalom a vízben állandoan növekszik, ahogy  a víz párolog. A magasabb tápanyagtartalom oriási problémákat okozhat.Biofilm


Amikor  jelentős mikrobiális növekedés következik be, akkor létrejön egy nyálkás réteget. Ez a nyálka tartalmazhat szerves és szervetlen anyagokat is . Egyes mikroorganizmusok  polimereket termelnek , egy gélszerű burok a sejtek körül . Ezt nevezzük / BIOFILM /nek.

Ezen a / BIOFILM/ rétegen a  mikroorganizmusok , baktériumok könnyedén megtapadnak és beágyazodnak. A /BIOFILM/ réteg lehetővé teszi a mikroorganizmusoknak, hogy megvédjék magukat és folyamatosan terjedhessenek. A /BIOFILM/ megvédi a mikroorganizmusokat a mérgező fertőtlenítőszerektől is. Igy a viz fertőtlenittése sokkal nehezeb szinte lehetetlen minden korokozot elpusztitani.
 

MIT IS EREDMÉNYEZ EZ ?

1,MIKROORGANIZMUSOK LERAKODÁSA , FERTőZÉSEK , VIZKő LERAKODÁSA .

2,DUGULÁSHOZ VEZET ,ELTöMITHETI A VEZET´ÉKEKET ,SZűRőRENDSZEREKET .

      KORÓZIÓ

A /BIOFILM/-ben lerakodó anaerob bakteriumoknak nincs szügségük oxigénre, ként termelnek ami magasan maró hatású .Korrózió jön létre és ez pH érték csökkenését produkálja .Az ilyen hűtőrendszerek  tisztitása óriási beruházást igényelnek . Az üzemelésen kivüli idő pedig nagy veszteséggekel jár. 

Harsonic ® termékünk megakadályozza a kezdetleges /BIOFILM/ kialakulását és elpusztitja a kórokozókat,meggátolja az algásodást.
Harsonic ® termékünk a már meglévő szennyeződést , lerakódást , korróziót is eltávolitja.

 

 

Notice: Undefined variable: footer in /home/html/donaumarine.com/public_html/index.php on line 336